Een grafzerk kopen?

Een grafzerk kopen

Bij Maes Natuursteen hebben we een zeer ruim assortiment grafzerken. U ontdekt een hele collectie online, maar in de showroom vallen er nog veel meer zerken te bekijken. Als familiebedrijf met passie voor het vak, staan we al jaren garant voor kwalitatieve grafzerken op maat en een respectvolle dienstverlening. Het kiezen van een grafzerk is niet evident en vaak is het ook een moeilijk proces. Toch is het ook ontzettend mooi. Grafzerken eren immers de doden en hoe doet u dat beter dan met een prachtige grafzerk?

Grafzerken op maat

Maes Natursteen werkt aan grafzerken op maat, vervaardigd uit natuursteen en volgens de regels van de kunst. Afwerkingen met tal van andere materialen zijn mogelijk om zo tot een uniek en respectvol resultaat te komen. Alle grafzerken zijn stuk voor stuk door gepassioneerde handen gegaan en genieten van een garantie van 25 jaar. In een eigen werkplaats worden de grafzerken met moderne machines vervaardigd. Een proces waar heel wat bij komt kijken, maar dat we al jaren in de vingers hebben. Bovendien blijven we ons verder perfectioneren en mee evolueren.

Grafzerken te bekijken in de showroom

Wenst u de grafzerken te bekijken, breng dan een bezoek aan onze showroom. Daar kan een digitaal ontwerp op maat gemaakt worden. Ook de voorbeeldtekst en de gravure kan zo meteen getoond worden. Reken op een levertijd van een 4-tal weken voor de grafstenen. Alle grafzerken in ons assortiment zijn correct geprijsd en eren de overledene op een prachtige manier, daar houden we ons aan. Meer weten over de grafzerken of wenst u deze te komen bekijken? Maak gerust een afspraak. Met onze ervaring en vakkennis, gidsen we u feilloos door dit moeilijke, maar ook mooie proces. Ongetwijfeld vinden we ook voor u en de persoon die u wil gedenken de perfecte zerk.